Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.05.2012 15:14 - Портали във време-пространството. Войните в Афганистан са за контрол над портала във време пространството
Автор: sovietskysojuz Категория: Политика   
Прочетен: 790 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Афганската аномална зона е една от аномалните зони от т.н. Дяволски пояс.
Това са портали във време-пространството получени от останките на паднали космически кораби на космонавтите дошли от бъдешето. Те водили битки за Земята и някои останките от някои космически кораби паднали на земята. В тези останки имало останали действащи гравитационни устройства, които изкривяват време-пространството.
Така са се получили портали във време-пространството.
Има сведения за портали в:
  • Бермудския триъгълник
  • Долината на Мълчанието
  • Ню Мексико
  • Бафинова земя
  • Кунлун Шан
  • Афганистан (Афганската аномална зона)
  • Морето на Дявола(край бреговете на Япония)
  • и др.
Порталите във време пространството се използват от империалистите да пращат свои агенти в миналото за да помагат на империалистическата им политика и цели.
Докато порталите в Ню Мексико и Долината на мълчанието са под контрола на САЩ.
Бермудския триъгълник бил дълго време свободен за международен достъп, докато американците го затворили или се е затворил сам.
Тогава руснаците започнали войната в Афганистан, тъй като до тогава ползвали Бермудския триъгълник. След неуспешната война на руснаците в Афганистан, по-късно там отидоха САЩ и НАТО.
(Има предположение, че порталите в Ню Мексико и Долината на Мълчанието са се затворили и това е истинската причина за войната на САЩ в Афганистан, а атентатите в САЩ били инсценирани от ЦРУ само като повод за започване на войната. Самият Бен Ладен имал връзки с ЦРУ, а и със семейство Буш...)
Русия ползва портала във време-пространството в Афганистан, като имат споразумение със САЩ и НАТО за съвместното му използване, защото Русия подкрепи и се съгласи с войната и американското, западното присъствие там.
Бафинова земя, се контролира от Канада, чието владение е, но се ползва по линия на сътрудничеството с ЕС и от европейски страни.
Япония контролира Морето на Дявола, но има сведения за ползване по линия на сътрудничеството с ЕС и от европейски страни.





Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: sovietskysojuz
Категория: Политика
Прочетен: 17534
Постинги: 7
Коментари: 0
Гласове: 8
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930